2010. június 15., kedd

Egy kis kitérő

Csak mert ezt mindenképpen le kell írnom...Egy évvel ezelőtt pár, többnyire végzős Közgázos lánnyal megalapítottunk egy diákszervezet, amely a fiatal nők karrierépítését szándékozik elősegíteni különböző programokkal, lehetőségekkel, vállalati kapcsolatokkal és szakemberek segítségével. Idén a Maxima felhívására egy pályázatot nyújtottunk be, melynek eredményeképpen 1192 (!!!!!!!) pályázó közül minket választottak meg az Év Női Klubjának 2010-ben. Tekintettel arra, hogy a szervezet nagyon fiatal és még kevés lehetőségünk volt bizonyítani, ezt nagyon nagy dolognak tartom és nagyon büszke vagyok a lányokra, hogy ezt ilyen rövid idő alatt elérték, elértük.

Az ezen a héten megjelent Maximában találhattok egy rövid cikket (képen csatolva), melyet egy 4 oldalas cikk fog követni a két hét múlva megjelenő számban. Szóval ha érdekel bárkit is, akkor keressétek az újságárusoknál! :)

Egyébként pedig:



Nézegessétek bátran, pláne a blogot, ami nem olyan régen indult és szerintem nagyon érdekes témákat hoz fel. Érdemes belenézni, kommentelni! ;)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése